onsdag den 28. november 2012

Ericas julebag

Jeg elsker julebag og kunne spise det året rundt og derfor starter jeg også i god tid og bruger lang tid på at kigge i juleopskrifter inden jeg bestemmer mig. De gode gamle klassikere er faste indslag som jeg laver flere gange hen over december for at kunne følge med efterspørgslen, men der skal også være plads til lidt eksperimentering. Den største er mit forsøg (nr tre siden jeg begyndte for nogen år siden) på at lave spiselige honninghjerter, da jeg elsker honninghjerter og har mange fine udstiksforme, der bare venter på den perfekte opskrift!

Konfekt
Bagværk
  • Ølkage (Amos Store Bagebog 3 - Året rundt)
  • Honningkage (Dr. oetker opskrift bag på honningkage krydderiposen)
  • Honninghjerter
  • Kanelbrød (Amos Store Julebagebog)
Småkager
  • Ingefærskager
  • Romsnitter (Amos Store Julebagebog)
  • Finske pistaciestykker (Amos Store Julebagebog)
  • Jødekager (Amos Store Bagebog 2)
  • Brunkager (jeg skal finde en god opskrift...)
  • Specier (Amos Store Bagebog 2)
  • Chokosnitter (Amos Store Bagebog 2)


Fra øverste venstre hjørne med uret:
Ingefærkager, romsnitter, chokosnitter, finske pistaciestykker, jødekager, specier med og uden glasur, bounty med mørk, hvid og lys overtrækschokolade og spiseligt guldglimmer og honningkage figurer - vi er klar til barselsgæster...




1 kommentar:

  1. Det ser SÅ lækkert ud!

    Glæder mig til at være barselsgæst :)

    SvarSlet