Jeg prøvede denne i lørdags fra Alletiders kogebog, da vi skulle på skovtur. Den blev dejlig, men faktisk endnu bedre dagen efter. Jeg pyntede kagen, da den stadig var varm, med minimarshmallows, som lige blev brændt med en crème brulée brænder, men man kunne selvfølgelig også pynte kagen med almindelig chokoladeglasur eller kokosglasur.
Kagen kunne sikkert gøres endnu bedre med hakket chokolade i dejen, og måske lidt stærk kaffe, men nu skulle den jo være nem og børnevenlig.
Opskriften passer til en mellem bradepande - jeg har en smart bradepande med låg, så kagen er lige til at tage med.
6-7 spsk kakao
250 g hvedemel
300 g sukker
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
2 æg
150 g smeltet smør
2,5 dl vand
Sigt de tørre dele sammen. Kom æg, smeltet smør og vand i og pisk med en mixer.
Dejen hældes i en bradepande ca. 23x33 cm. Bages ca. 30 min ved 175 grader.
![]() |
Kagen nydes i skoven på en dejlig efterårsdag |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar