I forhold til den engelske opskrift måtte jeg forlænget bagetiden en hel del - engelske ovne må være anderledes end vores.
185 g smør
185 g mørk chokolade
3 æg
275 g rørsukker
85 g hvedemel
40 g kakao
50 g hvid chokolade
50 g lys chokolade
Smelt smør og mørk chokolade, evt. i vandbad og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker luftigt. Sigt mel og kakao i, og bland det forsigtigt. Rør hvid og lys hakket chokolade i.
Hældes i en firkantet form ca. 20 cm i diameter, beklædt med bagepapir.
Bages ved 160 grader varmluft eller 180 grader alm ovn i 35-40 min. Mærk efter med en strikkepind, om den er færdig.
Når den er helt afkølet skæres kagen i små firkanter eller trekanter. Serveres, eller opbevares i en kagedåse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar