lørdag den 17. november 2012

Brownies

For et stykke tid siden, havde en pige fra mødregruppen brownies med, som indeholdt 3 forskellige slags chokolade. Ja, hvorfor nøjes kun med mørk, når man også kan få lys og hvid chokolade. Jeg fandt efterfølgende denne engelske opskrift, som blev kaldt "best ever brownies", men bedøm selv :)

I forhold til den engelske opskrift måtte jeg forlænget bagetiden en hel del - engelske ovne må være anderledes end vores.

Intet bagepulver i - den skal blive god og saftig!

185 g smør
185 g mørk chokolade
3 æg
275 g rørsukker
 85 g hvedemel
40 g kakao
50 g hvid chokolade
50 g lys chokolade

Smelt smør og mørk chokolade, evt. i vandbad og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker luftigt. Sigt mel og kakao i, og bland det forsigtigt. Rør hvid og lys hakket chokolade i.

Hældes i en firkantet form ca. 20 cm i diameter, beklædt med bagepapir.

Bages ved 160 grader varmluft eller 180 grader alm ovn i 35-40 min. Mærk efter med en strikkepind, om den er færdig.

Når den er helt afkølet skæres kagen i små firkanter eller trekanter. Serveres, eller opbevares i en kagedåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar